Mehmet Bozkurt Ortaokulu


Vizyon: * Ülkesini ve milletini seven, * Atatürk ilkelerine bağlı, demokratik ve Çağdaş yaşamı benimseyen, * Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, * Bilimsel ve Akılcı düşünme becerisine sahip sorun çözebilen, * Belirtilen hedeflere yönelebilen, * Evrensel, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde olan ve sahip çıkan, * Ürettikleri hizmet ve ürünlerden gelir elde edip; ailesine ve ülke ekonomisine Katkıda bulunabilen, * Bilinçli üretici ve tüketici kimliği kazanmış, * Teknolojik gelişmeleri takip ederek uygulayan, * Yaratıcı düşünceye sahip, * Zamanı verimli kullanabilen, * Ve kendini sorgulayabilen, Kişiler olarak yetişmelerini sağlamaktır

Misyon: Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, gelişen dünya düzeni içerisinde çağı yakalamak ve Çağa uyum göstermek amacýyla Ülkenin ihtiyacı olan nitelikli insan gününü yetiştirmek için ÇIRAK, kalfa ve USTA ´ların eğitimlerini ve gelişimlerini üstlenmektir.

Başarılar: Yapım aşamasında.

Saatler: 08.20 - 15.15
Isınma: Kalorifer-Klima
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 242 772 22 69

Belgegeçer - (242) 772 2269

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://mehmetbozkurtortaokulu.meb.k12.tr

Adres - OYMAPINAR MAH. 2020_3 SK. MEHMET BOZKURT ILKOKULU BLOK NO: 1 MANAVGAT / ANTALYA

Öğretmen :10
Öğrenci :89
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :4400
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Oymapınar yerleşmesi, Antalya İli Manavgat ilçesine bağlı bir yerleşim merkezidir. Yerleşim merkezi yönetsel açıdan bağlı bulunduğu Manavgat İlçesinin Kuzeydoğusunda yer almaktadır. Oymapınar belde merkezi Antalya il merkezine 92 km, Manavgat ilçesine ise 17 km uzaklıkta yer almaktadır.

Adres - OYMAPINAR MAH. 2020_3 SK. MEHMET BOZKURT ILKOKULU BLOK NO: 1 MANAVGAT / ANTALYA

Ulaşım Beldemizin ulaşım yönünden bir sıkıntısı bulunmamaktadır. Manavgat´tan Oymapınar´a saat başı dolmuş kalmakta, Oymapınar´dan da saat başı dolmuş Manavgat´a gitmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Oymapınar belde merkezi Manavgat ilçesine ise 17 km, Antalya il merkezine 92 km uzaklıkta yer almaktadır.